December cadeautjes voor je kind 》12

Dit is wel de leukste blog die ik ooit schreef. Ook al geloof ik al eeuwen niet meer in Sinterklaas (wordt ik nog steeds wél enthousiast van Sint en Piet én het Sinterklaasjournaal).
Wat ik niet leuk vind is alle negativiteit die al enige jaren om het feest heen hangt.. Maar daar ga ik hier zeker niet over uitwijden. En ook nergens anders trouwens.
December cadeautjes zijn een veel leuker onderwerp. Of je ze nou uitdeelt met Sinterklaas (zoals wij dat doen) of met Kerst of gewoon zomaar, daar is deze blog ook heus voor geschikt.
Vroeger bladerde ik, net als menig kind, de hele intertoys door en knipte dan zo’n 20 cadeaus uit en plakte deze verwachtingsvol in een boek, in de hoop dat Sinterklaas zo gul zou zijn om ze mij alle 20 te schenken. Ik heb echt goede herrineringen aan alle Sinterklaasavonden die wij thuis hebben gevierd, het was altijd gezellig en vol met leuke gedichtjes en cadeautjes.
In deze blog wil ik dan ook graag mijn December cadeau tips delen, ik zou deze hele lijst zelf wel graag willen aanschaffen voor Annemijn, maar goed, er groeit nog steeds geen geldboom dus het zal nog even moeten wachten.

Eef Lillemor Rugzak

En fijn verantwoord rugzakje. De rugzakken van Eef Lillemor zijn namelijk gemaakt van gerecycelde petflessen. De rugzak heeft 1 groot compartiment en aan de voorkant nog een klein vakje. Je kan deze rugzak zowel op de rug dragen als in de hand vast houden aan de handvaten. Annemijn vind m geweldig. Dit is echt haar peutergroeprugzak. Zodra ze m ziet staan moet ie op de rug en wil ze gelijk weg. Ze zijn er in allerlei leuke printjes, voor ieder wel wat wils! 

 

NAIF Verzorgingsproducten

Fijn voor de huid van je kleintje, het zijn best prijzige producten maar mijn inziens het zeker wel helemaal waard. Gemaakt op basis van natuurlijke producten en dat is wel heel erg prettig. Ze zitten ook nog eens in hele mooie verpakkingen, een feestje om naar te kijken en dus helemaal om te geven.

Bergstein laarsjes

Wie wil ze niet? De Bergsteinlaarsjes. Zo fijn zijn ze. Ze hebben een perfecte hoogte, kunnen goed tegen het Nederlandse weer, oh wat een uitkomst met al die gure herfst en winterdagen en zijn makkelijk afwasbaar. Daarnaast zien ze er ook gewoon perfect uit, voor elke kleurliefhebber zit er echt wel wat bij, top!

Processed with VSCO with a5 preset
Laarsjes van Bergstein

Birthposter

Oké, misschien niet gelijk iets waar je kind echt heel enthousiast van wordt.. maar misschien ook wel? Annemijn is wel snel tevreden en kan enthousiast worden over voor mij heel normale dingen haha. Maar deze posters zijn dus zo mooi bedacht. Wat een idee.. Het is een poster van je kind. En dan op schaal.. met de maten van je kind bij geboorte. Hoe mooi is dit! Zo kan je ze toch altijd een beetje klein houden.. zo fijn voor je herrinering, wil stiekem iedere moeder toch. Deze kreeg een prachtig plekje op Annemijn haar kamertje. Wat issie mooi he!

82904fd2-19c8-4186-8aa7-cb5c4994e036.jpg
The Birthposter

Holztiger houten dieren

Dit zijn de tofste diertjes ooit. Ik kocht ze bij Villa Hoera. Ze zijn mooi, ruiken lekker, ja echt en zijn super duurzaam, fijn feitje. De Holztiger diertjes zijn hand gemaakt en je hebt ze in allerlei soorten en maten. De diertjes zijn best prijzig maar daarom, wat mij betreft, juist perfect als (december) cadeautje. Je kan ze namelijk prima sparen en elke keer 1 of 2 geven bij leuke gelegenheden. Het werkt echt goed op de fantasie van Annemijn. Ze pakt ze er zelf vaak bij en bedenkt dan allerlei verhalen. Heel leuk!

Processed with VSCO with a5 preset
Holztiger dieren van Villa Hoera

GRIMMS Regenboog

Heel eerlijk? Toen ik deze regenboog had aangeschaft vroeg ik mij af of Annemijn er veel mee zou spelen. Ik vind het zelf echt heel mooi speelgoed. Het heeft een mooie uitstraling, hout en ook dit ruikt weer lekker, haha, ik heb iets met geuren. Maar ik kan mij ook voorstellen dat het voor een kind misschien ie wat ”saai” zou kunnen zijn. Nou dit is dus niet het geval. Annemijn speelt er echt veel mee. Ze stapelt ze, ze maakt er hokken van voor haar Holtziger dieren ze legt ze in een rijtje of maakt er rondjes van. 1001 ideeen, en het werkt dus ook weer perfect op de fantasie, top! Deze mooierd komt van Villa Hoera!

Processed with VSCO with a5 preset
Grimms regenboog van Villa Hoera

Paola Reina Pop

Wat is ze mooi he?! Annemijn had al een mooie pop van Paola Reina (de Italiaanse variant noem ik haar) En nu heeft ze dus ook het Afrikaanse popje. Prachtig toch! Ik ben er dol op, en ook deze pop ruikt weer heeeeerlijk. Ik zei het al he; ik heb iets met geuren. Annemijn speelt mega veel met haar poppen, ze gaan mee onder de douche, naar opa en oma, in badje en ze brengt ze elke avond zelf naar bed inclusief liedjes, kusjes en aaitjes over het hoofdje. Kopie van wat wij bij haar doen voor het slapen gaan. SMELT. Aanrader deze poppen! Deze pop komt van de geweldige shop bijenmus !

Processed with VSCO with a5 preset
Paola Reina pop van bijenmus

Poppenbedje

Ik kreeg een retro poppenbedje van een vriendinnetje. Het paola reina popje ligt er momenteel in. Ik ga ‘m nog een keer pimpen. Maar heb er nu even niet zoveel tijd voor. Iets met een studie, meer werken en een peuter van 2, ohja en het getrouwde leven, haha. Komt wel een keer!
Ikea heeft ook leuke poppenbedjes, maar ook marktplaats staat er vol mee. Het hoeft echt niet duur te zijn!

Maileg muisjes

Ik denk dat de foto alleen al genoeg zegt. Annemijn was instant verliefd op deze muisjes en ik ook. Ze zijn ook enorm lief. Je hebt ze in diverse soorten en maten en ze zijn allemaal even leuk. Net als de Holztiger diertjes kan je deze fijne muisjes prima sparen, daarom nog net even wat leuker om ze te geven als cadeautje! Deze lieve muisjes komen van de leuke shop de De Kleine Huismuis

Processed with VSCO with a5 preset
Maileg babymuis via De Kleine Huismuis

Processed with VSCO with a5 preset

Hoeslaken

Ik kan oprecht gelukkig worden van een mooi opgemaakt bed(je). Hoe leuk is het dan om je kind een mooi hoeslaken te geven. Wij hebben dit mooie laken van Ferm Living op haar bed liggen. Wat een mooi merk is dat! Vind het heel stijlvol maar past ook wel precies op een kinderkamertje. Maar goed, dat is natuurlijk heel persoonlijk!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Richard Scarry boeken

All time favoriet! Mijn moeder kwam ooit met deze boekentip. Zij vertelde mij dat ik als klein kind al fan was van deze boeken, ze gaan al heel wat jaren mee! Ze hebben inmiddels nieuwe versies online maar er staat ook nog genoeg op Marktplaats en bij de Kringloop. De boeken van Richard Scarry zijn zo geschreven dat er altijd wel wat nieuws te ontdekken is. Annemijn kan echt een hele poos op de bank zitten met een boek van Richard Scarry. Ze ontdekt elke keer weer wat nieuws en ik ook eigenlijk. Echt een aanrader deze! De rest ook hoor.. maar dit is wel een toppertje!

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s