Maileg muisjes 》8

Piep piep, hallo muis! Slapen, slapen, ja, nee?! Annemijn is reuze druk met haar mini muisjes van Maileg. Ik deelde onlangs een filmpje van haar op stories en het was te cute!
Maar geef haar eens ongelijk want ze zijn ook gewoon ontzettend schattig.
Ik zie echt dat het haar fantasie prikkelt en dat is precies wat ik zo leuk vind aan bepaald type speelgoed.
De maileg muisjes komen van de webshop ”De Kleine Huismuis”. De webshop wordt gerund door Kirsten, zij is net als ik verpleegkundige en mama. En daarnaast heeft ze dus een mega vette webshop, hoe dan?!
De producten die zij verkoopt zijn met heel veel liefde samen gesteld én alle producten zijn 100% organisch, een heel fijn feitje!

0FB961A7-878D-4F62-B5BF-F38BC53CA2B6.JPG

Maileg is een Deens merk (ik merk dat ik fan ben van veel Deense of Zweedse merken).
Het merk werd in 1999 opgericht door Dorthe en Erik Mailil. Dorthe heeft een achtergrond als illustrator. Zij ontwerpt alle unieke producten en geeft ze een tijdloze en authentieke uitstraling. Alle muisjes zijn met de hand gemaakt met veel oog voor detail.
De producten van Maileg wisselen ook per seizoen. Zo heb je dus altijd een uniek exemplaar!
De muisjes zitten in de meest schattige verpakkingen. De muisjes die Annemijn heeft heten ”Little Sister” en ”Little Brother” en zij slapen in een bedje welke gemaakt is van een lucifer doosje, hoe bedenk je zoiets?! Te leuk toch!

Processed with VSCO with a5 preset

Omdat er zoveel verschillende muisjes zijn, zijn ze ook perfect om te sparen. De muisjes zijn best prijzig maar daarom juist leuk om ze te sparen! Het is eigenlijk wel een beetje vergelijkbaar met de diertjes van Holztiger, ook een mooi en duurzaam product, prijzig, maar echt tof om te sparen. Ik vertel in de blog over Mijn tweede verjaardag favorietjes 》6  meer over de Holztiger diertjes.

Maar hoe zit er nu precies met dat duurzame speelgoed?! De woorden ecologisch, biologisch en duurzaam vliegen je tegenwoordig om de oren.
Als het gaat om duurzaam speelgoed, wil dit zeggen dat het speelgoed is gemaakt van veilige, ecologische en niet-giftige materialen.
Ook zie je dat er vaak natuurlijke materialen worden gebruikt zoals hout. (dit zie je ook bij de diertjes van Holztiger bijvoorbeeld).
Ik merk wel dat duurzaam speelgoed mijn interesse wel wekt. Wij moeten toch samen zorgen voor een gezonde wereld, en helemaal als ik na denk over de toekomst van Annemijn. En dan kan het al in kleine dingen zitten zoals bewust nadenken over het speelgoed wat ik koop. Als we met zijn allen een klein beetje stil staan bij de toekomst van onze aarde, kunnen we samen een groot verschil maken, tenminste zo zie ik het wel. Dat kan voor iedereen natuurlijk weer anders zijn en je mag daar gelukkig zelf een keuze in maken.

Processed with VSCO with a5 preset

Mocht je nou ook helemaal fan zijn van de muisjes van Maileg, check dan snel haar geweldige webshop! De Kleine Huismuis

Ohja, en mocht je budget er even niet naar zijn.. dan kan je altijd nog mee doen met de Give Away die binnenkort online komt!
De wat?! Yes, je hoort het goed! Ik mag binnenkort een muisje van Maileg weg geven. Dus wil jij ook een ”Little Brother” of ”Little Sister” Maileg muisje winnen voor je kindje, (of voor jezelf, mag stiekem ook gewoon he). Houd mijn Instagram dan in de gaten! 🙂

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s